söndag, november 20, 2011

Så va första rundan med crossen för denna vintern avklarad

Fast ja va inte de minsta sugen på att ta den utan va mer sugen på att ta som vanligt Cobian men idag va de blött på vägarna o den har ju inga rediga skärmar på sig medan de har crossen så de var bara att ta crossen  ..
Vi brukar ha som mål att vara 2 grupper när vi kör på söndagar fast idag va vi inte många så vi körde bara en grupp o dom som orkade inte vara med o hjälpa till att dra la sig längst bak i klungan, va själv där nere nån gång men jobbade mej upp i klungan varenda gång ..
När vi kom tillbaka till lagret för fika så hade den som hade lovat att ta med sig fika ännu inte dykt upp så vi började fundera på att ringa 112 eller till närmsta fik om dom hade utkörning fast efter ett kort tag så dök hon upp med nybakta frallor o lite godis, så idag är Sandra min hjälte..
Ska bli skoj om hon lyckas med att få till hur våra cykelkläder ska se ut nästa år, ja håller tummarna att hon klarar de, för dom förslag man såg på mötet förra måndagen va inte precis snygga..

Idag är de lite över en månad tills de är doppardagen o de va nästan 11 plusgrader ute, jösses blir de någon vinter i år eller får man räkna med att de blir en grön vinter..

1 kommentar:

Cykelbloggar sa...

Kul läsning Lasse... men ang. det sista i inlägget så hoppas jag på det senare.. Mer cykel till folket ;-D

Mvh
Fritz / Cykelbloggar