söndag, januari 30, 2011

Denna

helg har ja spenderat en jäkla massa pengar, tyvärr va de inte på cykelgrejer (måste vara sjuk) utan på en ny spis o en kyl/frys o en tvättmaskin o en torktumlare.
Fick hjälp att bära o montera av min farsa o när ändå han o morsan va här så va man bara tvungen att bjuda på fika (semlor) en jäkla massa kaffe, morsan kommenterade att gamle Kalle (katten) hade lagt på sig in vikt vilket hon gillade för han va för mager i somras tyckte hon plus att han va pigg för sin ålder (snart 20 år) men de oxå vara bara för de stod semlor på bordet  ..
En sak har blivit lite undan tryckt denna helg är ens träning för som sagt man hämtade vitvarorna o slängde de gamla utom den gamla tvättmaskinen för den fick lilla syrran plus man har jobbat endel för att komma i fatt för vi är lite underbemannade på jobbet för tillfället men man har tagit dom tillfällen man har kunnat till att träna, för de är ett bra sätt för en att rensa skallen på en ..

Men en sak man brukar fundera på är all den träning man lägger ner på monarken, vilken effekt får man ut i verkligheten sen när man får änterligen ta ut racern igen på vägarna, men de lär man ju märka.....

Inga kommentarer: