söndag, augusti 15, 2010

Jösses

va många vi vad idag som körde vidöstern runt ifrån thc idag även om regnet hängde i luften så man tog på sig för mycke utan att kolla hur varmt de va ute så de va bara att ta av sig de innan start...

Man va lite orolig gällande slutet för man vet att vid backarna på vägen hem börjar farten öka markant men de va lugnt i klungan tills vi passerade Hånger där de blev en lucka i klungan o de va nån som sa vi kör o då va de ingen som protesterade utan farten höjdes direkt o vi började typ köra belgisk klunga, ja orkade vara med några gånger sen la ja mej bakom klungan o hade en annan efter mej som va trött.
Mitt mål med att göra som ja gjorde va att få vila bena lite o sen gå upp o hjälpa till med dragningen, detta är väl nått man har lärt sig av sin vurpa i maj att man gör endast nytta med pigga ben o har man för trötta ben ska man vila dom.
Så när man kände att bena hade fått vila o va redo igen så va de bara att ge sig in i leken igen, typiskt nog när vi kom till sista backen gissa vems tur de va att dra gissade ni på mej så gissade ni rätt.
Men de va bara växla ner o trampa på o känna mjölksyran byggas upp i ens ben o hoppas på att man inte kroknade innan backen tog slut o försöka hålla en sån god fart som möjligt uppför, fick beröm av dom andra när dom gled förbi en efter backen ja va med på en dragning till sen va mina ben körda o fick släppa kontakt med klungan o gå ner i ett lite lugnare tempo för en men inte nu för lugnt utan gå så nära max som möjligt..
En sak ja tycker va synd p de va att dom hade grusat endel på vissa ställen för på endel ställen kändes de lite osäkert o att ingen fick punka pga gruset är konstigt nog..
Fick ett mail precis ifrån thc o svarade på de direkt så nu nästa års satsning är sub 9 på vättern runt, sluttiden spelar ingen roll bara ja slår mitt personbästa på den rundan å ja får ju min 5års medalj då ju oxå :-)

Inga kommentarer: