lördag, augusti 14, 2010

Denna

helg går i cyklens tecken kan man säga, den började med gp lopp ute på HC..
Pratade med en kille ifrån Jönköping gällande thc o han sa att de Keith har satt igång är helt perfekt o han va faktiskt avundsjuk på att sånt inte fanns i Jönköping o få höra sånt är positivt eller hur..Ångar lite faktiskt att man inte tog med kameran o plåtade lite....

Idag när man tittade ut så beslöt man sig nästan direkt att flytta dagens jobb för solen va frame o sken till imorgon efter motionsloppet man ska vara med på o sticka ut o cykla, nu blev de inget pass till att börja med där man bombade på utan tog de ganska lugnt o njöt av vädret o sparade bena till den sista biten där man hade vinden i ryggen o där körde man på så att man kände att de va inte långt kvar till att bena sa upp sig ..
Men de va nästan så att man tyckte eller inbillade sig att mjölksyre trösklen hade sänkt sig, så nu är de bara att minst en gång i veckan köra intervall om de blir inne eller ute bryr ja mej inte om utan de ska bara vara så..

Undra hur många vi blir imorgon för de är ett lopp samtidigt i Burseryd som många brukar åka till men de ser man vid kl 9 imorgon om man nu själv kör de..

Men en sak som är säker ja måste fixa en datakabel till mobilen så man kan ta o lägga ut bilder ifrån när man är ute å cyklar..

Inga kommentarer: