onsdag, januari 23, 2013

Wingate

Stog de på ens schema igår att köra vilket man inte såg framåt till men de va bara att sätta sig på wattbiken o hoppas på de bästa o man inte skulle må så dåligt efteråt, hade fel på de sista o va helt jäkla sketa slut när ja mer eller mindre ramlade av cyklen o la mej mattan för att åter hämta mej.
De är konstigt vad 7st 30s spurter kan ställa till med en även om man får vila 4,5min mellan dom att man kan må så illa o knappt gå efter dom om man inte trampar ut bena i minst 10min.
 
Ikväll blir 2*20m med varierande kadens för en att träna inte lika jobbigt som wingates men de kommer ändå kännas av i ens ben, de vet man med säkerhet.
 
Längtar lite till våren för att få se hur denna vinters träning har påverkat en för de har inte blivit så mycke ute träning utan ja har kört inne på wattbike eller spinningcykel om man inte räknar med den korta tid man kunde åka skidor här då de fanns tillräckligt med snö här för att göra de.
 
Har lite funderinga på att ta den 29er ram ja har liggandes o göra om till vintercykel för den cross ja har som vinter cykel verkar ha sett sin bästa tid för länge sen o de är nog därför ja har övergivit den o tränat inne istället.
 
 

Inga kommentarer: