lördag, november 05, 2011

Måste Skärpa mej

För de va länge sen man va med o körde mtb med bastugänget på fredagar, visst man har dykt upp till återuppsamlingen vid bastu men att varit o cyklat med dom har de varit dåligt med.
Men igår så va man de änterligen får då hade nån kommit på den smarta iden att cykelcross banan på High Chaparral skulle testas speciellt sand partiet men att köra en cykelcrossbana med min 29er som väger endel va inte lyckat men va gör de för roligt hade man men kanske fegade lite för mycke på banan för att få den lust att vara med å tävla om några veckor då tävlingen på banan är.

Fast tanken på att testa på att börja tävla (lvg)  började växa i skallen på en, får väl köra nån gång i sportklassen o se om de är nått för en..
Men de sköna igår va att man fick fingret o lite svordomar riktade emot sig fast med de gänget så är de bra kritik för får man sånt emot sig så har man gjort bra ifrån sig o kört på bra, gjorde enligt dom en monsterkörning som fick dom att tro att man skulle dra ända hem.
Å enligt en av dom va de för att ja inte såg min puls utan gick på känslan i bena( o de kan ja nog hålla med om lite för ja gick verkligen efter hur de kändes i bena) för som han sa till mej så förra vintern så drog ja inte länge men denna tur så tog ja mina körningar uatn att klaga fast de tror ja beror på att ja går på en nya astma medicin för med den förra så hade ja stora problem med när ja va ute o cyklade speciellt när de va lite kallare i luften med de har ja inte med den nya..

Imorgon väntar på en ett ca 2 timmar mtb/cross pass på morgonen följt med en fika med gänget o senare på eftermiddagen ett VO2/AT pass på monarken  :-)

Inga kommentarer: