måndag, november 28, 2011

Inte fasiken visste ja att ja va så virrig på dagens pass

för ja verkar ha varit överallt nu på kvällen när ja rev av ett pass på monarken, själv så kändes de som ja stog helt jäkla stilla medans mina ben fick slita sig igenom ett pass styrkeintervall steg 3..
Kändes iaf skönt å vara igång å träna igen efter nästan en veckas frånvaro ifrån att träna, men som en sa till mej att ja missade inget för de va verkligen ett piss väder ute , men ja mår bäst om ja får träna för då kan man koppla bort jobb å allt annat o bara fokusera sig på att cykla eller vad man nu tränar..

Är lite halv sugen på att köpa ett par rull skridskor, för ja kollat in dom när ja har varit uppe i Borås o handlat cykelgrejer för dom har sådana, men man har tanken köper ja såna så kommer den jäkla snön att vräka ner så fort ja kommer hem med dom så ja avvaktar lite med att köpa såna...

2 kommentarer:

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

SKönt att du är igång med träningen igen, men du håll dig borta ifrån rullskidorna så vi slipper snön ett tag till =)

Lasse sa...

Bara för att du ber så snällt så ska ja vänta med att köpa dom, fast ett par stavar ska ja inhandla, fick bra ett tips att köra intervaller i backar med stavar o de är väldigt jobbigt o bra för en..