lördag, maj 21, 2011

Funderar

på att anmäla mej till detta nu när man har köpt en mtb å de är några ifrån THC som ska köra de, så varför inte hänga med..
Hoppas nu bara att man hittar formen tillbaka i bena för den verkar ha försvunnit ut igenom fönstret men de kan ja skylla på jobbet för de har varit lite för mycke på den fronten så träningen har blivit lite lidande o när den blir lidande så är de ju lite svårt att hålla motivationen i liv o nu har ja knappt 2 veckor på mej att hitta formen o motivationen igen..
Men en sak är säker vilken slut tid de blir på vättern o de är att de spelar ingen jäkla roll för mej för som de verkar så efter denna gång så tar ja semester ifrån VR precis som en cykel polare har gjort eller varför inte göra de man har funderat göra på VR o de är att ta de lugnt runt typ sub "feel good" o stanna i varje depå å njuta o äta upp sig..
Har bara inte bestämt mej än för vilken typ av cykel man ska göra de på, men helst skulle ja vilja göra de på en trek antingen en district eller en gammal racer eller varför inte en fixie....
Men när de blir av vete fan men planerna att göra de finns i ens huvud...

Inga kommentarer: