lördag, januari 08, 2011

Mitt

favovín är detta vin o helt perfekt att njuta av en lördagskväll efter ett jobbigt pass på monarken.
Kan oxå skryta med att ja har varit på den vingård i Italien där vinet tillverkas o de va en upplevelse för en o om ca 3 månader ska ja ner till Italien igen för att denna gång att cykla i bergen med några ifrån thc..
Ska bli skit roligt men även jobbigt men bra träning inför Vättern kommer de vara, kan säga att min bror har tränat hårt denna vinter, kan de vara pga att ja slog han i den tävling vi hade uppför berget i Spanien förra våren vad vet ja inte men va fan va gör de..
För roligt hade vi i Spanien o de ska vi ha även i Italien...

Monarken ja köpte för knappt för 2 veckor sen har utnyttjas flitigt av en, har knappt varit uppe på gymmet denna vecka som har varit men i morgon ska ja upp dit för samma lagt 3 timmars spinning...
Men denna vinter testar ja en grej o de är att den träning ja skulle göra på crossen ute gör ja istället på monarken inne.
Om de är bra eller dåligt får ja se men kan även bero pga för ja har alltid haft problem med mina luftrör pga astman när man tränar ute i kylan o denna vinter är inget undantag men denna vinter vill ja testa något nytt o se om de funkar plus man vill inte reta upp ens atmasköterska som man har en bra kontakt med o fått mycke bra hjälp av..




Inga kommentarer: