måndag, oktober 11, 2010

Va


verkligen en fin höst dag idag så man kunde inte låta bli att ta några kort när man gjorde korta stopp på dagens runda med crossen..
Dom 2 första korten är ifrån Lerdala backen som man har endel minnen ifrån speciellt ifrån förra vintern när bastugänget hade tävling uppför där en fredag o mina ben skrek av smärta o mjölksyra sprutade ur en.

På en av bilderna ni ser så är de en smal tåg räls på o de kan ja säga är själva Ohsabanan om ni har talas om den om inte så har ni inte missat nått...

När ja körde denna runda igår så kände man av att de är svåra o jobbiga tider för en på väg för om ni inte vet de så lider ja av astma o får ofta problem med den på höst o vinter pga kylan o om man glömde att ta en puff av medicinen en ca halvtimme innan man sticker ut o cyklar...
vilket ja inte gjorde igår men kom ihåg att göra idag så de kändes mycke lättare att andas för en..
Hoppas att de blir fler dagar med ett sånt här skönt väder.....
Va o inhandlade en sån craft reflexväst som man ska ha på sig nu när de går emot mörkare tider när man är ute o cyklar när de är mörkt ute måste även innan fredag köpa nya skärmar till crossen plus förlänga bakskärmen så den som ligger bakom en inte blir ner sprayad av en om de är blött på vägarna när man är ute o cyklar i grupp..







Inga kommentarer: