måndag, augusti 23, 2010

Slutade

lite tidigare än vad ja brukar så man kände nästan direkt att ja orkar inte sitta o vänta tills de är dags för måndagscyklingen vid halv 6 så när ja kom så va de bara käka lite mussli o dricka lite tea sen va de bara att byta om för att ge sig ut på racern..
När ja rullade du så kom tanken f-n vilket runda ska ja köra då men kände att ja vill ha en runda med backar o ingen slät runda så då fick de bli som de blev, tittade inte ens på flaggorna som man cyklade förbi för att få reda på hur vinden låg men utan blev de motvind hem de fick ja ta senare tyckte ja ..
Kortfattat så blev de hindsekind-förbi golfbanan-ohs-gällaryd-kolvarp-horda-getaryggarna-bor-ulås o sen hem för en (totalt 81,1km)...
I slutet av rundan mötte man dom som cyklade ifrån torget med klubben, kändes lite pinsamt faktiskt men ja kände att ja hade fått cykla i fint väder medan dom skulle kanske få regn på sig o va väljer man sol eller regn?...För regn va på väg in de såg man på himlen..
O en grej till ja har börja blivit lite slarvig av mej o de är att ja dricker för lite på rundorna, på dagens runda drack ja knappt en flaska (1/2 liters flaska)...inte bra alls!!

Inga kommentarer: