måndag, juli 26, 2010

va de en ny vecka för en o tredje veckan på ens semester är nu på börjad..
Vad man har inplanerat att göra denna vecka är idag är att ta stygnen :-), hämta oakley glasögonen o se om brorsan vill köpa bågarna annars behåller ja dom oxå, byta ut stötdämparna bak på bilen så man har en bil som inte gnislar som den gör nu..
Imorgon ska ja åka till ikea i Kållered o kolla på garderober o ny bänkskiva till köket o samt hämta kläderna hos Henke för dom har nu änterligen kommit.
På torsdag ska ja nog upp till Borås igen för de är ett GP lopp i centrala stan men de är inget bestämt nu om man gör de .
Annars är de inget inplanerat att göra...
Men cyklingen ska man börja ta tag iaf för den har verkligen blivit lidande sen de här problemet med axlen började, men ja tror att ja får köpa en ny styrstam som är antingen 11 eller 12 cm lång för den som sitter på nu är för lång för en, de känns så iaf men de kan vara så att ja känner så pga ena axlen är skadad o när den är helt läkt o frisk så vet ja om den är för lång eller perfekt för en, så just nu ligger en ny sån inte långt upp på ens lista.
Men en sak vet ja att på förra rammen va den helt perfekt fast denna ram är styret längre ner pga att de är en pro ram o inte en performance ram som förra va o de kan vara de som spökar för en o de återstår för en att se...

Annars är denna vecka ganska blankt på inplanerade grejer som man ska göra men de återstår att se...

Inga kommentarer: