söndag, april 11, 2010

Torrevieja cykeldag5



detta va dagen "D" för denna vecka o de va så att berget skulle bestigas o på kvällen innan blev man mer o mer sugen på hänka på Kenneth att cykla hem ifrån berget oxå om de kändes bra i kroppen vilket de gjorde, för mitt höger knä gick under voltaren behandling..
8 av oss skulle cykla till berget för Peter o Anders S stod över..att cykla uppför berget tog under 2timmar att cykla, vet ej redigt hur lång tid de tog kollade ej klockan o efter ca en timmes färd uppför stannade vi på ett lokalt fik o käkade som vi hade planerat maten o con lechen va helt perfekt men om ni vill fråga Martin hur toan va för när han kom ut därifrån så hade han nästan köldskador i häcken..
Vi cyklade en kortbit till i samlad trupp men sen började kampen uppför berget ja o Anders o Johan hamnade på efterkälken av dom andra men ja hittade min egen rytm o jobbade i kapp både Tobban o Martin å va nästan i kapp Jonas men berget tog slut, martin va på mej efteråt att ja fegade lite för mycke för enligt han kunde ja gått på hårdare men den frågan lämnar ja den öppen tills nästa år för vem vet de kanske blir en retur match på berget å som de känns nu så kommer de bli en..
Efter en kort fika vid botten av berget valde ja, Tobban, Janne, Martin o Kenneth att cykla hem men då ut med den goa o härliga vägen N-332..
Som många sa till oss efteråt att man kan likna de med att cykla vättern runt med ett snitt på 28km/h enligt polaren så ärman helnöjd för vi hade inte precis laddat uppför de redigt för de va ett antal flaskor vin kvällen innan plus öl som slank ner plus vi hade tacokväll kvällen innan
men de va under denna rundan iaf som ja ringde Henke o bestämde att ja ska åka till Borås för mätning av sittbenet plus köpa en bontrager rxl sadel av han..
Måste säga om Spanjorerna är ett trevligt folk som visar en respekt för en som cyklist för som sagt vi cyklade hem på väg 332 o den kan man säga är mer trafikerad än väg 27 så får ni en uppskattning av den vägen..
Dagens runda:
tid: 509min
sträcka:220km
















Inga kommentarer: