onsdag, april 21, 2010

Om

ni hörde ett skrik idag vid 6tiden så va de största möjlighet att de va ja ni hörde för ja skulle ut o köra intervall men då vräkte snön ner o man kände inte för att cykla ute i den skiten så de va bara att boka in sig på spinning istället o köra intervall där istället men gissa om man va besviken på att inte få cykla ute men hade verkligen ingen lust att cykla ute i skiten, undra om de va någon som cyklade lagtempo med klubben.
Sprang på Gerhard på gymmet han sa rent ut att med sånt väder ute så får cyklen stå inne, annars hade de varit back intervall för han hmm kanske man själv skulle göra de.
En bra backe att göra de i är ju den ute vid osudden att köra back intervall vid om man ska göra de här i stan, annars får man cykla lite längre om man vill göra sånt.. ´

Pratade mer med Henke om idag gällande klingorna o fick en sida där man kunde kolla in klingorna mera...kolla in själv på rotorbike för ca 200euro hmm är sugen men är de värt de.
Får kolla upp mera om dom innan ja bestämmer mej för om de blir något köp eller inte ..

På lördag om allt klaffar så ska de bli vättern träning med team hc ska bli roligt om de blir så o på söndag är de likadant få bara se hur många som dyker upp för vi har några i gruppen som behöver komma igång med sin träning, hoppas bara de kommer många ju fler vi blir ju roligare blir de o cykling ska vara roligt....

Inga kommentarer: