lördag, april 24, 2010

Ja inhandlade


idag ett par skins recovery tights till mej..
Körde upp min bror till Jönköping efter dagens distans pass med klubben o när man släppte av han så kom man o tänka på om man skulle gå in på team sportia när man ändå släppte av han utanför dom o vilken tur man gjorde de för man hittade dessa byxor på rea så man kunde bara inte låta bli att köpa dom för de va halva priset på dom o man har ju funderat på att köpa såna byxor men just nu är dom svåra att få tag på i Sverige..
Här följer en beskrivning på vad dessa tights är bra för en...


Skins Travel & Recovery är en unik produkt som hjälper dig att återhämta dig snabbare efter träning och tävling. Kan också användas för att motverka 'tunga ben' vid flygning eller längre transporter.

Skins T&R har graderad kompression som ökar blodgenomströmningen genom benen. Slaggprodukterna transporteras bort samtidigt som det ger en ökad syretillförsel. Kompressionen hjälper också att motverka muskelsmärtor från hård fysisk aktivitet. Du slappnar av bättre och hjälper därmed återhämtningen. Rekommenderas att alla typer av atleter tar på sig skins direkt efter avslutad träning eller tävling. För optimal effekt kan du sova med dina T&R tights. Du blir överraskad av effekten.

När kroppen blir tvingad till inaktivitet över längre tid, som t.ex. vid flygning reduceras blodgenomströmningen i benen. Vätska samlas i underbenen och fötterna och många atleter att de har 'tunga ben' flera dagar efter långa flygresor. Det kan ha stort inflytande för en viktig tävling. Det rekommenderas därför alltid att man har skin T&R vid långa stillasittande resor

Inga kommentarer: