tisdag, januari 29, 2013

Så va 29an hemma igen

Med ny o fräsch ram :-)
De är inte mycke som skiljer den nya ramen ifrån den gamla ramen åt, men va gör de för ja gillade färg kombinationen på den gamla o i årets färger så fanns den kvar i en av dom fem olika färger ramen kom i för i år.

Har lite funderingar på om man ska investera i en stel gaffel till den, som man kan ha till typ cykelvasan o såna tävlingar samt ha till den andra 29er ramen ja har liggandes, som ja funderar på att göra till vintercykel..

måndag, januari 28, 2013

:-(

Så va  man belagd med tränings förbud  tills på lördag pga ryggen, jäkla trist men vad ska man gör för man har haft en muskelknuta samt en låsning i ryggen.
Så de är bara o vila ifrån träningen o komma igen hårdare den vecka man kan träna igen innan de är dags för operation av armbågen lite ironiskt faktiskt men skulle ja få för mej att träna innan lördag så kan de bli så värre med ryggen så ja kan glömma vår säsongen samt italien resan  o de vill man verkligen inte göra

söndag, januari 27, 2013

Så va denna helg över!

o imorgon efter joibbet ska man på behandling av den knuta man hade i en muskel på ryggen.
Först ska man få ström i musklen o sen blir de laser, första gången ja va där så va de lite obehagligt men de gick över men får räkna med att träningen blir lite lidande pga de men de är inget att hänga läpp över utan att man blir bra igen är de viktigaste för en...

Va nu på kvällen på gymmet o körde spinning som Dan höll i o som han sa att de skulle vara ett lugnt pass men som en sa till mej som satt jämte mej efter passet när va de lugnt kände du de, när de va kände ja inte va mitt svar till henne, men såna pass då man verkligen går all in är verkligen roliga att köra.
Så nu sitter man o njuter av en oboj med kako som recovery framför datorn :-)

fredag, januari 25, 2013

Så va

En av julklapparna ifrån firman uppdrucken, vet inte hur ni har de på era jobb men på mitt jobb så får vi sedan några år våra sommar o julklappar ifrån  systembolaget av cheferna för som dom säger handlar dom våra presenter där så är de ingen som klagar på vad man får .. Skulle ni göra de i vårat läge????

onsdag, januari 23, 2013

Wingate

Stog de på ens schema igår att köra vilket man inte såg framåt till men de va bara att sätta sig på wattbiken o hoppas på de bästa o man inte skulle må så dåligt efteråt, hade fel på de sista o va helt jäkla sketa slut när ja mer eller mindre ramlade av cyklen o la mej mattan för att åter hämta mej.
De är konstigt vad 7st 30s spurter kan ställa till med en även om man får vila 4,5min mellan dom att man kan må så illa o knappt gå efter dom om man inte trampar ut bena i minst 10min.
 
Ikväll blir 2*20m med varierande kadens för en att träna inte lika jobbigt som wingates men de kommer ändå kännas av i ens ben, de vet man med säkerhet.
 
Längtar lite till våren för att få se hur denna vinters träning har påverkat en för de har inte blivit så mycke ute träning utan ja har kört inne på wattbike eller spinningcykel om man inte räknar med den korta tid man kunde åka skidor här då de fanns tillräckligt med snö här för att göra de.
 
Har lite funderinga på att ta den 29er ram ja har liggandes o göra om till vintercykel för den cross ja har som vinter cykel verkar ha sett sin bästa tid för länge sen o de är nog därför ja har övergivit den o tränat inne istället.
 
 

måndag, januari 21, 2013

Kunde inte

Låta bli att köpa denna snygga o goa mössa när ja va o lämnade in mtb för ram byte...
Blir nog inte mycke ute träning för mej denna vecka som kommer pga kylan är nu, men inte hänger man läpp för de för de går lika bra o träna inne...

lördag, januari 19, 2013

Dags för uppgradering

På mtb för nu i veckan ska ramen bytas ut pga skador på den på denna ram.
Har redan nu under vintern bytt ut sadel till en bontrager inform rl som satt innan på racern, samt även bytt ut styret till ett bontrager rxl carbon styre.
När ja ändå bytte ut styret så satte ja på ett par handtag i silicon som skulle vara lite dämpande o snälla emot händerna när man kör i skogen.

Har även funderingar på att inför skaffa en stel framgaffel ;till cykelvasan men de är ingen panik med en sån gaffel än..
Plus en ny sadelstolpe ligger på ens inför skaffa listan pga den som sitter på driver mej till vansinne ibland för den har en tedens att sjunka ner i ramen när man kör i skogen med mtbn.
Plus oxå när ramen o styret är i carbon så varför ska inte sadelstolpen vara de oxå.

fredag, januari 18, 2013

Ska visst bli en redig kylig helg

o de finns inte tillräckligt med snö här för att kunna åka skidor så de blir att träna inne i värmen istället för en på wattbiken..
Va förresten på ett möte igår med klubben gällande tävlingar för i år, för man är sugen på att fortsätta med de man testade på att köra o de va att tävla i sportklassen på långloppen o eftersom man tyckte de va kul så varför inte fortsätta med de, nu är de bara frågan ska man fortsätta köra i sportklassen eller gå upp en klass till senior....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

onsdag, januari 09, 2013

Gjorde ett tappert

Försök nu att visa dessa två ben var skåpet skulle stå de gick inte redigt som ja hade tänkt mej för hela ja fick lida under 2*20min med varierande kadens o motstånd de enda positiva va att tiden den bara flög iväg med mej flåsande bakom.....

På dessa väggar har ens blickar

Tittat rätt så mycke på o mer tid lär de bli för en...
Efter jobbet ikväll så väntar 2*20 med varierad kadens på en, ett jobbigt pass men på nått ändå konstigt sätt roligt att köra för tiden går så fort när man varierar kadensen titt som tätt.
Är sugen på att köra med stakmaskinen , men tyvärr så stoppar ens skada man har i vänster armen en ifrån att göra de men hoppas på att de operation man ska göra snart hjälper en med de problemet, för på den maskinen kan man verkligen ta ut sig ...

tisdag, januari 08, 2013

Ibland

Får man pussla in träningen på udda tider för att kunna hinna med att träna, håller ni inte med om de...
Iaf idag testar ja ett program i datorn som är synkat med wattbiken om de är bu eller bä vete fasiken men kul ska de bli att testa de....