söndag, mars 25, 2012

Så här glad va ja idag

efter tränings rundan med klubben för de vankades våfflor till fikat :-)
Hörde ett rykte efter fikat att några i klubben som knappt är med o cyklar att dom vill ändra träningstiden på söndager till kl tio för istället kl nio som de är nu, dom ville de redan i höstas men då körde vi över dom så de lär hända igen för de som ja tycker är tråkigt i detta är dom frågar oss inte utan bara kör över oss....




lördag, mars 24, 2012

Lyckades att boka in en golvvård

denna helg när de är kanonväder ute, typiskt oxå..
Så de får bli en vilodag för en ifrån cyklen idag men i morgon då jäklar i mej ska de cyklas, de pratas om en tre timmars runda med våfflor efteråt :-)  
Formen känns bra men bättre ska den bli för igår eftermiddag så va de cykling med bastugänget, ifrån början så skulle de bli en åtta mila runda men den slutade på lite över nio mil med ett snitt på nästan 37km/h å med tanke på att vi va bara sju stycken så är de jäkligt bra kört.....


onsdag, mars 14, 2012

Va tycks?

Så här blev klubbens nya kläder till slut, så nån gång under v15 kommer man få de man har beställt ifrån craft, för dessa kläder som är på bild är bara prover på hur dom kommer se ut för innan har m,na bara kunnat se dom i en ritad version..
Själv så tycker ja att de röda på hals o ärmarna kunde ha varit svarta som de va tänkt ifrån början men de röda är oxå helt okej..

O vem vet ni kanske nån gång får se dom live på nått motions lopp eller nån tävling...

tisdag, mars 06, 2012

Kände att de va dags

Eftersom racer har plockats ner ifrån väggen o ska börja nöta mil igen för detta år o dom cykelskor man har nu har ju sett bättre dar så va de dags att köpa nya skor.
Har bara väntat på att dom skulle få in dom på henrikssons så man kunde köpa dom å idag fick man reda på att dom hade gjort de, så nu är de bara vänta på att dom ska komma med posten :-)

måndag, mars 05, 2012

Kvällens träningspass

Blev ett lugnt G1-G2 pass idag för dessa två ben kändes trötta o sega av sig när ja körde igång uppvärmningen på monarken plus oxå att pulsen ville inte redigt som ja ville så istället för att kliva av o sura lite för att bena o lungorna inte ville som ja så blev de ett lugnt återhämtningpass för en..
Hoppas nu att bena är på min sida i morgon för annars så ska dom få regält med stryk för på schemat står de styrkeintervaller på monarken eller om man ska köra backintervaller ute istället beroende på vilket väder de blir i morgon......


söndag, mars 04, 2012

Får erkänna att ja är lite avundsjuk

på min bror just nu men hoppas att de går över för annars blir de dyrt för en ;-)
För nu i fredags va han o hämtade sin nya cykel som är en pinarello dogma, grymt snygg va den o blev ännu snyggare med hans cosmic carbon slr hjul....