måndag, november 28, 2011

Inte fasiken visste ja att ja va så virrig på dagens pass

för ja verkar ha varit överallt nu på kvällen när ja rev av ett pass på monarken, själv så kändes de som ja stog helt jäkla stilla medans mina ben fick slita sig igenom ett pass styrkeintervall steg 3..
Kändes iaf skönt å vara igång å träna igen efter nästan en veckas frånvaro ifrån att träna, men som en sa till mej att ja missade inget för de va verkligen ett piss väder ute , men ja mår bäst om ja får träna för då kan man koppla bort jobb å allt annat o bara fokusera sig på att cykla eller vad man nu tränar..

Är lite halv sugen på att köpa ett par rull skridskor, för ja kollat in dom när ja har varit uppe i Borås o handlat cykelgrejer för dom har sådana, men man har tanken köper ja såna så kommer den jäkla snön att vräka ner så fort ja kommer hem med dom så ja avvaktar lite med att köpa såna...

lördag, november 26, 2011

Änterligen då man är hel ledig en helg

Vad händer då jo man åker på  nått som ser till att man har en jäkla massa slem som man hostar upp hela tiden, vilket är inte så kul.
Å på följd av allt slem så får man en huvudvärk som heter duga, så man har fått kurera sig med de man har hemma i kampen emot slemmet i halsen vilket verkar nu ha hjälpt för halsen känns mycke bättre men att träna i morgon är inte att tänka på..

torsdag, november 24, 2011

Här är en av tröjorna ja ska betälla ikväll


Visst den är kanske dyr men, den kommer vara väldigt skön en varm sommar dag (om de nu blir en varm sommar) ..
Undra hur den kommer se ut i våra färger bara för på bilderna är de ju leopard-treks färger o för dom cyklar ja ju inte för...

Idag blir de mer utgifter i cykelkontot för en

För senare ikväll ska man beställa nya klubbkläder för nästa år ska vi i klubben cykla med craft som klädmärke o de ser ja verkligen framåt att få göra, visst de kommer bli dyrt men de kan ju oxå bero på att man har bestämt sig för vissa plagg o dom kostar endel, men när man kollar efter vad dom skulle egentligen kosta så har man ändå sparat in rätt så mycke pengar :-)

De roligaste va när vi fick känna o prova kläderna o ja fick tag på deras aero tröja "team lux" i stl S o provade den o stl S brukar ja ha på mina tröjor men denna va ganska så för liten för mej för sträckte ja på mej så såg de ut som ja hade en topp på mej så liten va den, men i stl M satt den helt perfekt...

En annan grej gällande nästa år är att ja funderar på att stå över Vänern runt för de ska vara cykel tävlingar här i stan o de kände man att man får inte missa .....
Men kommer säkert till fler lopp på min att cykla 2012 lista för vi pratar om att köra fler lopp både i racer o mtb så de gäller att inte strula med vinter träningen utan följa de schema man har....

tisdag, november 22, 2011

Tisdagar betyder mtb pass

Vi va 5st som dök upp vid gymmet vid 1800 för att köra lite mtb som vi brukar göra å de va en som frågade om hon fick ligga sist hela tiden för hon va lite seg i ben oja o dom andra såg inga problem i de..
Kände ganska fort i bena att idag då får ja bita i för att överleva rundan för de gick undan redan ifrån start men de va inga nybörjar med idag så de va okej att köra på, de enda fel vi gjorde va att vi körde 2 led istället för ett led så man fick inte vila mycke eller rättare sagt inte ett skit fick man vila, vilket man kan se här på pulskurvan ifrån passet...
Men de va först i slutet av rundan som vi la oss på ett led o man själv fick bestämma tempot fast släppa av på farten va de ingen som gjorde utan man drog tills man inte orkade mera men de va en speciellt som va stark i bena o mna fick intycket att han kunde ligga längst fram o bomba på en väldigt lång tid, fick förklaringen i slutet av rundan o han hade käkat skumtomtar innan rundan som uppladdning..
Fast de visste man redan att dom funkar skitbra som uppladdning för man brukar käka såna som uppladdning inför basturundan på fredagar, men de kanske man inte behöver göra inför basturundna på fredag för på lördagen så är de cx tävlingar ute på high chaparral o några av bastugänget ska vara med o tävla men de är nog lika bra ändå o käka skumtomtar för man vet aldrig va rundan kan bjuda på..

söndag, november 20, 2011

Så va första rundan med crossen för denna vintern avklarad

Fast ja va inte de minsta sugen på att ta den utan va mer sugen på att ta som vanligt Cobian men idag va de blött på vägarna o den har ju inga rediga skärmar på sig medan de har crossen så de var bara att ta crossen  ..
Vi brukar ha som mål att vara 2 grupper när vi kör på söndagar fast idag va vi inte många så vi körde bara en grupp o dom som orkade inte vara med o hjälpa till att dra la sig längst bak i klungan, va själv där nere nån gång men jobbade mej upp i klungan varenda gång ..
När vi kom tillbaka till lagret för fika så hade den som hade lovat att ta med sig fika ännu inte dykt upp så vi började fundera på att ringa 112 eller till närmsta fik om dom hade utkörning fast efter ett kort tag så dök hon upp med nybakta frallor o lite godis, så idag är Sandra min hjälte..
Ska bli skoj om hon lyckas med att få till hur våra cykelkläder ska se ut nästa år, ja håller tummarna att hon klarar de, för dom förslag man såg på mötet förra måndagen va inte precis snygga..

Idag är de lite över en månad tills de är doppardagen o de va nästan 11 plusgrader ute, jösses blir de någon vinter i år eller får man räkna med att de blir en grön vinter..

torsdag, november 17, 2011

Testade en ny vatten flaska på morgon passet

funkar si så där när man cyklar på monarken men på ute cykling vete fasiken om den funkar alls..

söndag, november 13, 2011

Så här går de när man tar de säkra före de osäkra

för ja o Viktor o Petter valde under våran lördags tur med mtb att cykla en bit på en av lederna som går över store mosse på spångarna som ligger där på leden.
Å på spångarna har dom satt dit hönsnät för att de inte ska vara för halt men på endel ställen satt de inget höns nät o där försökte ja cykla i jämte spångarna
 för att inte vurpa.
Men på denna bro skulle ja ha cyklat över men valde att fortsätta cykla jämte för de såg säkert ut att göra de men ack så fel ja hade för resultatet ser ni här på bilden, för framhjulet sjönk ner o fastnade så både ja o mtb slog en frivolt.
Å när man ligger där o känner efter om man gjorde illa sig så hör man Viktor skrika " ligg kvar ja ska bara ta fram kameran" å då hade ja de svårt att hålla mej för skratt...

söndag, november 06, 2011

Avslutade min söndag på monarken

Eller som ja o en kompis kallar monarken för "Liket" för som oftas när man kliver av den så känner man sig som ett...
På dagens schema så va de VO2/AT pass som gällde för en o de blev 9min intervaller med 1 min vila mellan dom  o nånstans in i tredje så kände man att den va den sista intervallen för en för bena hade inte så mycke kvar att ge o de är ju inte konstigt ju för i morse va man ute i nästan 2 timmar med ett gäng o cyklade en rolig runda med inslag av många backar..

Jo ja gjorde en rolig grej i slut spurten på rundan för när ja gick om den som låg längst fram så såg man att han såg ut som han låg på gränsen till att dö så kunde man inte låta bli att spexa till de lite så man stack fram en banan framför han o frågade han om han va sugen på en banan o ville ha den...
Men de är de sköna med detta gäng ja cyklar med att man kan skoja med varandra o göra såna här saker utan att folk blir tjuriga av sig..

lördag, november 05, 2011

Måste Skärpa mej

För de va länge sen man va med o körde mtb med bastugänget på fredagar, visst man har dykt upp till återuppsamlingen vid bastu men att varit o cyklat med dom har de varit dåligt med.
Men igår så va man de änterligen får då hade nån kommit på den smarta iden att cykelcross banan på High Chaparral skulle testas speciellt sand partiet men att köra en cykelcrossbana med min 29er som väger endel va inte lyckat men va gör de för roligt hade man men kanske fegade lite för mycke på banan för att få den lust att vara med å tävla om några veckor då tävlingen på banan är.

Fast tanken på att testa på att börja tävla (lvg)  började växa i skallen på en, får väl köra nån gång i sportklassen o se om de är nått för en..
Men de sköna igår va att man fick fingret o lite svordomar riktade emot sig fast med de gänget så är de bra kritik för får man sånt emot sig så har man gjort bra ifrån sig o kört på bra, gjorde enligt dom en monsterkörning som fick dom att tro att man skulle dra ända hem.
Å enligt en av dom va de för att ja inte såg min puls utan gick på känslan i bena( o de kan ja nog hålla med om lite för ja gick verkligen efter hur de kändes i bena) för som han sa till mej så förra vintern så drog ja inte länge men denna tur så tog ja mina körningar uatn att klaga fast de tror ja beror på att ja går på en nya astma medicin för med den förra så hade ja stora problem med när ja va ute o cyklade speciellt när de va lite kallare i luften med de har ja inte med den nya..

Imorgon väntar på en ett ca 2 timmar mtb/cross pass på morgonen följt med en fika med gänget o senare på eftermiddagen ett VO2/AT pass på monarken  :-)

tisdag, november 01, 2011

Dagens runda

Bjöd på många roliga o goa grusvägar i mörkret när man va ute o körde mtb med gänget som man brukar göra på tisdags kvällarna.
Men denna tisdag så va de några som ville ta de lugnt o inte som de va förra tisdan då de kändes som alla hade käkat dunder honung å ja som hade börjat dagen med en jäkla dunder huvudvärk  hade inget emot att de skulle vara ett lugnt pass men de va några som hade sprätt i bena så man fick bita i ibland :-)
Men för att vara i början av november så är de jäkla varmt av sig men klagar de gör ja inte...