måndag, februari 28, 2011

De

här kom i mailen idag o gjorde en trött o sliten person väldigt glad...
Nu längtar man redan till söndag kväll men innan dess så har man ett antal tränings timmar att se framåt till, hoppas att vädret blir till de bättre så man slipper klä på sig så jäkla mycke när man ska ut o cykla..

söndag, februari 27, 2011

Tänkte

Ni skulle få se den hjälm som vi THC har blivit erbjudna att få köpa för ett bra pris ;-)
Visst är den snygg eller hur...

Min nästa cykel?

lördag, februari 26, 2011

Ny

hjälm kanske för nu har Bontragers nya hjälm släppts på marknaden, priset för den är 1699kr..
Men nu har vi blivit erbjudna att köpa en Etto hjälm genom THC för ett fin fint pris men ja nöjer mej med den Giro ionos "livestrong" hjälm ja har, för ja köpte den efter vurpan förra året o den ska ja ha minst ett år till ..

Lite

 bilder ifrån dagens runda med THC...

Idag va vi 11st som cyklade i de sköna vädret om man bortser blåsten men va gör de när allt flyter på i klungan, vägarna va fina ifrån snö o is med undantag på några korta bitar o tyvärr på den sista kilometern in till stan där synar Bamse asfalten pga isen o slår i en foten rätt så bra så han fick ringa efter lift hem (hoppas att de gick bra med foten för han haltade rätt så bra när han gick in i bilen)

Blev inget fika för oss under rundan utan de blev lunch för istället :-)  (tack Keith)..
Fick reda på en rolig sak när vi satt där o åt o de va gällande våra team kläder för som de alltid brukar vara på våren så om man ska ha kläder så är man ju tvungen att beställa allt på en gång o de brukar ju bli dyrt men enligt Keith så blir de för oss i år typ en webshop så man kan köpa nytt när man behöver de ( helt perfekt ju )..

fredag, februari 25, 2011

En jäkligt bra cover om du frågar mej...

Läste detta om mej på THC bloggen :-)

"Samma med LG, han har ju blivit helt tokig till att mata på tungt sedan den där watt biken/Monarken tog över hans liv!"
Fast som ja ser de har man köpt något sånt dyrt så ska den väl inte stå o samla damm ;-)

Dessa

Kom denna vecka så nu ska dom monteras på mina gamla nike racer skor så ja kan ha dom när ja cyklar på monarken..
Vad de är för nått jo de är kilar man ska mellan skon o klossen så man får typ jämt tramp mellan höger o vänster fot ja ska ha 2 på höger foten o 1 på vänster foten...
Published with Blogger-droid v1.6.5

tisdag, februari 22, 2011

Fasiken

Va man önskar att de fanns värme på sätet nu för de är svin kallt där ja är just nu o kör med maskinen, fast å andra sidan då är man ju van vid kylan så man inte känner av den sen om man hinner ut på crossen innan de blir försent ikväll.....
Published with Blogger-droid v1.6.5

måndag, februari 21, 2011

Denna film måste ja bara ha...

Enligt

Yr.no ska vädret vara så här den kommande veckan :-)
Hade tänkt sticka ut o cykla idag men ett jobb drog över på tiden, va  inte tvungen att göra de idag men ja hade ju lovat dom att ja skulle göra de idag så istället för ute cykling så blir de 3st jobbiga block på monarken..

lördag, februari 19, 2011

Behöver

köpa nya hjul till crossen för dom ja har på nu har passerat bäst före datum för länge sen o hittade dessa shimano wh-rs30a som va inte farligt dyra...
Men de får bli nån gång i sommar ja köper dom för ja behöver inte dom förrän till cykelvasan plus ja behöver nya mtb skor oxå för mina nike mtb skor funderar starkt på att kasta in handduken.
Kollade in Erlan i Varberg o han hade dessa hjul tom billigare än Cyclecomp.. o snygga mtb skor på rea hade han oxå, speciellt ett par som man kan baka i ugnen för att få den bästa passformen.

fredag, februari 18, 2011

Vilodag

Så istället sticker ja upp till Jönköping en sväng plus när man ändå är där uppe så har ja med mej brorans racer för den ska till Arne för service, hoppas bara han inte ska ha dom hjulen som sitter på ner till Italien för fan va dom krånglar o ja vet vad som händer då..
Published with Blogger-droid v1.6.5

tisdag, februari 15, 2011

Bena

Kändes jäkligt pigga idag tyvärr kan man inte säga desamma om halsen för ja känner mej lite tjock i den.. Man iaf dagens pass började med 2*20 o avslutades med tabata så nu blir de soffan resten av kväll med ett glas rött . Eller som vi sa i spanien förra våren de är rött o 14% mmmmm
Published with Blogger-droid v1.6.5

måndag, februari 14, 2011

här kul hade vi idag på easyline träningen med THC....

söndag, februari 13, 2011

Läste

denna artikel i aftonbladet o gissa vad ja tar emot min astma o ja som började misstänka att de va den som orsakade så att ja hade sämre värden med astman denna gång ja gjorde den årliga undersökningen av astman men ja hade visst fel..... Va säkert bara för att ja hade varit förkyld o plus lite annat som gjorde att ja hade sämre värden när ja gjorde undersökningen, men ja har iaf gjort som min astmasköterska sa till mej att göra men ute cykelförbudet har ja nu hävt iaf, typiskt nog är att vädret ska bli kallare igen...
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/vintersport/skidor/article8561792.ab

Började

Min dag med att väcka kroppen med intervaller på monarken innan man åkte upp till gymmet för att fika med ett antal ifrån THC som oxå hade valt att börja sin söndag med att träna, några hade cyklat ute i kylan o några hade valt att sitta inne i värmen o köra spinning..
Sandra hade fixat så vi i THC kommer få ett erbjudande att köpa antingen en röd eller svart craft huvtröja med en Team High Chaparral logga på ..
En sån tröja måste man ju bara ha o hoppas att vi får den innan vi åker till Italien de hade varit helt perfekt...
Published with Blogger-droid v1.6.5

fredag, februari 11, 2011

denna

Låg o väntade på mej när ja kom in på kontoret :-)
Published with Blogger-droid v1.6.5

Är

Jäkligt trött nu på snön o bara därför de vräker de ner mer snö såklart
Published with Blogger-droid v1.6.5

torsdag, februari 10, 2011

onsdag, februari 09, 2011

Anmälde

Mej idag till Cykelvasan, skönt att ha något som motivation under semestern att träna för..

tisdag, februari 08, 2011

Försök hålla dej för skratt

Suget

Att cykla ute idag oxå de bara ökar för kolla vilket gött väder de är ute ....
Published with Blogger-droid v1.6.5

Published with Blogger-droid v1.6.5

Jävla

Skit väder idag men igår cyklade ja med racer däck på crossen fan va gött de fast vädret va inte de bästa men känslan att få cykla med racer däck vann över vädret... Hade ingen känsla i fötterna när ja kom hem o de tog en stund innan man kände nått i dom igen....
Hade även några psykbryt dom första milen på rundan för de blåste rätt så bra plus de va motvind såklart men när man vände hem så blev de ju medvind istället :-) fast då såklart började de regna o inga skoskydd hade man på sig ... Hoppas nu att de inte dröjer för länge tills nästa gång man får cykla med racer däck igen ...
Published with Blogger-droid v1.6.5

söndag, februari 06, 2011

Published with Blogger-droid v1.6.5

Gött

Skönt med lite cykling på tvn
Published with Blogger-droid v1.6.5

Fick

Nya THC vatten flaskor av Keith på fikat efter träningen :-)
Published with Blogger-droid v1.6.5

Vägde


Mej efter morgon passet hmm kanske man skulle göra en tanita vägning denna vecka som kommer bara för att kolla upp så man har inte för lite kroppsfett.   Johan Flodin va på mej om detta när ja gjorde ett maxtest för ett år sen att ja hade för lite kroppsfett..

Published with Blogger-droid v1.6.5

lördag, februari 05, 2011

Min

Store brors cyklar (hans cross saknas på bilden)
Published with Blogger-droid v1.6.5

Va den nya styrstammen på monterad på madonen, hoppas att man fick vinklen rätt på den men Benny ifrån veloposition kommer ju nån gång imars för de va fler i THC som ville göra bikefits o han skulle hjälpa mej med de för han har ett digitalt vatten pass ( om man inte skulle köpa ett sånt) plus lägga in dom nya måtten i mina papper som man får av han i en pdf fil efter man har gjort en bikefit hos han.
Är ju jätte bra när man köper en ny racer för då vet man vad man ska kolla efter så man inte köper en cykel som är fel för en..
Håll med att den nya styrstammen passar verkligen in på madonen o är snygg, håller även på att spara ihop till ett 3T styre i samma färger för enligt Benny skulle de vara bra för mej om ja gick ner till ett styre som är 40cm brett istället för de ja har nu som är 42cm brett.....
Published with Blogger-droid v1.6.5

fredag, februari 04, 2011

Snart

Är de hem dags för en å då ska ja kränka ens ben på monarken...tyvärr är de inte helg för mej för de är jobb imorgon för mej som gäller. men klagar gör ja inte för ju om 7 veckor åker man till Italien med THC o cyklar i bergen o då kan de var gott med lite extra i plånboken ju.
Published with Blogger-droid v1.6.5

torsdag, februari 03, 2011

KOLLA IN DETTA !

http://www.highchaparral.se/doc.asp?M=100000183&D=600000431&L=SE

Helt perfekt för dom som inte åker till varmare länder för att cykla i vår eller bara vill träffa andra cyklister å ha de skoj o cykla såklart...
Ja är bokad är du de??

Ojdå

de va ett tag sen man skrev nått här men man har ju inte haft tid eller ork till att göra de för vi ha varit lite för få folk på jobbet pga sjukdom o annat så man har fått jobba endel extra men ja klagar inte för dom täckte upp för mej när ja va borta i maj förra året pga vurpa..
I går va de första gången ja lyckades med att ha ett rullpass med låg puls på monarken för ja har försökt de innan men inte lyckats för när man har satt sig på den så växer alltid hornen i pannan på en o man vill trycka på men som sagt igår gjorde ja de men de kan oxå bero på att man körde till film o den va för spännande att missa..
Såg att dom hade för i år ändrat cykelrundorna på cycle campet på High Chaparral, synd för ja gillar den runda de va innan på lördagen, men man kan ju inte få allt ju mensåg att de är en go runda nu på söndagen istället med en goe backe där de kommer bli tävling uppför för många skulle ja tro....
Nä om man skulle dra iväg till jobbet, börjar lite senare idag för man jobbar lite längre in på kvällen idag som man alltid gör på torsdagarna...