måndag, januari 31, 2011

Vilken

Bra start på arbets veckan med strömavbrott, kan inte göra ett skit :-) men sen å andra sidan kaffe automaten funkar inte heller :-( fan oxå hur än man vrider på de så suger de totalt...
Published with Blogger-droid v1.6.5

söndag, januari 30, 2011

Denna

helg har ja spenderat en jäkla massa pengar, tyvärr va de inte på cykelgrejer (måste vara sjuk) utan på en ny spis o en kyl/frys o en tvättmaskin o en torktumlare.
Fick hjälp att bära o montera av min farsa o när ändå han o morsan va här så va man bara tvungen att bjuda på fika (semlor) en jäkla massa kaffe, morsan kommenterade att gamle Kalle (katten) hade lagt på sig in vikt vilket hon gillade för han va för mager i somras tyckte hon plus att han va pigg för sin ålder (snart 20 år) men de oxå vara bara för de stod semlor på bordet  ..
En sak har blivit lite undan tryckt denna helg är ens träning för som sagt man hämtade vitvarorna o slängde de gamla utom den gamla tvättmaskinen för den fick lilla syrran plus man har jobbat endel för att komma i fatt för vi är lite underbemannade på jobbet för tillfället men man har tagit dom tillfällen man har kunnat till att träna, för de är ett bra sätt för en att rensa skallen på en ..

Men en sak man brukar fundera på är all den träning man lägger ner på monarken, vilken effekt får man ut i verkligheten sen när man får änterligen ta ut racern igen på vägarna, men de lär man ju märka.....

torsdag, januari 27, 2011

20*10 Tabata

fasiken va ja känner olust för de när man sitter på uppvärmningen inför såna men när väl tabata timern  som man har i mobilen säger åt en att köra på så gör man de utan att tveka för mjölksyran är ett senare problem o på gårdagens pass i dom sista intervallerna kände man även av magsyra i halsen,  men att vika ner sig är inget att tänka på....
För tanken med passet va ju att träna ens Vo2 max  o då är dessa intervaller bra för en, har även nu börjat i uppvärmning att lägga in spurter för att få igång hjärtat o de ska bli kul o se om all denna träning gör någon verkan för en när man får rulla ut racern igen...

Gjorde

ju en bikefit för ett kort tag sen o där kom de fram att ja skulle ha en styrstam som va 11cm istället för den som sitter på nu som är 13cm lång.
Efter lite funderingar o velande vad man skulle ha för styrstam istället skluue de bli carbon eller aluminium, billig eller dyr de va frågan.
Så till slut föll valet på denna 3T styrstam o den inköptes på Evans cycles i England för hos dom om man beställer över 50 pund så blir de fraktfritt för en o sånt gillar man, synd bara att ens plånboken inte va större ;-)



måndag, januari 24, 2011

Ett

Helt perfekt program att träna till för man glömmer bort att de gör ont i bena o man vill bara kliva av monarken
Published with Blogger-droid v1.6.5

lördag, januari 22, 2011

Man

Börjar undra varför man sätter sig på monarken o genom lider 10*20 i åttio gånger, kan de vara bara för o se om man klarar av de eller har man bara en konstig dödslängtan av något slag, va tror ni...
Published with Blogger-droid v1.6.5

fredag, januari 21, 2011

Tror

Gamle Kalle har varit mer aktiv än vad ja har varit nu ikväll o de är inte dåligt av han för han fyller 20 i juni, de bidde ingen träning för mej idag men de tar ja igen imorgon ..
Published with Blogger-droid v1.6.5

Fasiken

Va de känns som våren har kommit idag även om de är mitten i januari bara :-) . Men de kommer säkert mera snö o kyla för de är säkert bara vädret som gör fingret åt en....
Published with Blogger-droid v1.6.5

torsdag, januari 20, 2011

I

Morgon är de nio veckor tills man åker till Italien med några ifrån THC för att cykla o någon vecka efter de så är de cycle camp på High Chaparral, fasiken va man längtar till de.
Kommer lägga ut en länk till de för vem kan motstå en helg med cykling o föreläsning o mini mässa för 1095kr...
Published with Blogger-droid v1.6.5

tisdag, januari 18, 2011


Här glad blir man efter man har klarat av ett 4*4 pass
Published with Blogger-droid v1.6.5

måndag, januari 17, 2011

 här ser min optimala sitt ställning ut, nu är de bara invänta våren så man får ta ut madonen på vägarna..

Såg

Att på dagens tränings schema med THC så va de boxning som gällde, är säkert kul o bra för en men på mitt tränings schema för dagen står de döds tjugor på monarken.
Minst 2 st ska ja klara av men målet är 3 st o tabata efter de så man verkligen mår pytton i bena....
Published with Blogger-droid v1.6.5

söndag, januari 16, 2011

Stod

över morgon spinningen idag med THC för ja va bokad för en bikefit vilket ja är glad o nöjd över att man gjorde för de blev lite små ändringar på madonen som sadlen höjdes o vinklades väldigt lite ner o styrstammen kortades ner ifrån 13 till 11cm samt den sänktes ner 1cm-
Styret ja har är nu 42cm brett men de va bra för mej om ja gick ner till ett som va 40cm brett enligt benny som utförde bikefiten så ja kom in lite mer med armarna.
På skorna blev de även lite ändring  o injustering på klossarna så trampet blev perfekt samt fick även shims mellan skorna o klossarna så att kraften fördelas jämt för på ena skorn fick ja bara ett shims medan på andra skon fick ja två shims..
Så nu får man lägga till på inköps listan gällande cyklen får man lägga till en ny styrstam, samt ett nytt styre plus nya klossar till skorna för dom ja har nu är väldigt slitna o behöver bytas ut...
Nu är bara frågan ska man ha ett platt eller runt styre   (hmn)

lördag, januari 15, 2011

Är du

sugen på att kolla på Tour down under så kan man göra de på denna sida som ja lägger här ut en länk till..
http://www.myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=cycling

Va

i torsdags o gjorde den årliga undersökningen av min astma o de visade sig att de hade blivit en liten försämring sen förra gången ja gjorde den men nu va de inget att oroa sig över bara vara vaksam.
De enda ja skulle tänka på att inte träna ute i kylan samt va noga med att ta den medicin ja har, fick även tipset av en annan som har astma med att andas med en saltinhalator en tjugo minuter per dag , fick även numret till en "hokuspokus doktor" som kan bota en, av dom ja har pratat med som går till han så är de inget man ska skoja om eller skratta åt för han har kundkrets som innefattar elit idrottare..

fredag, januari 14, 2011

Denna

Bil vill ja ha :-)
Published with Blogger-droid v1.6.5

lördag, januari 08, 2011

Mitt

favovín är detta vin o helt perfekt att njuta av en lördagskväll efter ett jobbigt pass på monarken.
Kan oxå skryta med att ja har varit på den vingård i Italien där vinet tillverkas o de va en upplevelse för en o om ca 3 månader ska ja ner till Italien igen för att denna gång att cykla i bergen med några ifrån thc..
Ska bli skit roligt men även jobbigt men bra träning inför Vättern kommer de vara, kan säga att min bror har tränat hårt denna vinter, kan de vara pga att ja slog han i den tävling vi hade uppför berget i Spanien förra våren vad vet ja inte men va fan va gör de..
För roligt hade vi i Spanien o de ska vi ha även i Italien...

Monarken ja köpte för knappt för 2 veckor sen har utnyttjas flitigt av en, har knappt varit uppe på gymmet denna vecka som har varit men i morgon ska ja upp dit för samma lagt 3 timmars spinning...
Men denna vinter testar ja en grej o de är att den träning ja skulle göra på crossen ute gör ja istället på monarken inne.
Om de är bra eller dåligt får ja se men kan även bero pga för ja har alltid haft problem med mina luftrör pga astman när man tränar ute i kylan o denna vinter är inget undantag men denna vinter vill ja testa något nytt o se om de funkar plus man vill inte reta upp ens atmasköterska som man har en bra kontakt med o fått mycke bra hjälp av..




torsdag, januari 06, 2011

Driven: Episode 1. LEOPARD TREK, Fast Faster Fastest

Ikväll

Änterligen ska Team Leopard-Trek presenteras o de kan man följa genom denna länk
http://tele.rtl.lu/waatleeft/livestream/
 De kommer sändas vid kl 2000 så de är bara o bänka sig ..

Published with Blogger-droid v1.6.5

onsdag, januari 05, 2011

hmn

Hittade denna lapp på monarken, ska de inte göra ont...hur annars ska man blir starkare om man inte tar i o känner smärtan i bena ;-)
Published with Blogger-droid v1.6.5

En sak man måste bara köpa denna månad :-)

måndag, januari 03, 2011

Va dagens kränka pass avklarat.....jobbigt va de o svetten sprutade ur en o klockan gick jäkligt sakta men de va bara o lida o plåga sig igenom passet...
Published with Blogger-droid v1.6.5